X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

PSG 0-0 Real Madrid

shrani.najdi.si/

Real Madrid vedno da vse od sebe, ne glede na nasprotnika in stadion kjer igra. V Parizu so varovanci Rafe Beniteza ne glede na poškodbe in številne odsotnosti priigrali več priložnosti za zadetek od domače ekipe PSG-ja. Real kljub remiju ostaja na vrhu lestvice skupine A, z enakim številom točk kot PSG.

Real Madrid je nastopil v Parizu močno oslabljen, saj so manjkali Gareth Bale, Pepe, James Rodriguez, Dani Carvajal in Karim Benzema, na treningu pred samo tekmo pa se je poškodoval še hrvaški nogometaš Mateo Kovačić, zaradi česar je Benitez poslal na igrišče do dobra premešano postavo. Prvi strel so gledalci na Parku princev videli v tretji minuti, ko je z razdalje sprožil Realov branilec Marcelo, a zgrešil okvir vrat PSG-ja. Do prve nevarnejše priložnosti pa so prišli domačini v 11. minuti tekme, ko je malce izven kazenskega prostora z levico sprožil Matuidi, a je bil na pravem mestu vratar Real Madrida Keylor Navas, ki pred tekmo 3. kroga Lige prvakov v omenjenem tekmovanju še ni prejel zadetka. V 26. minuti je najlepšo priložnost do tega trenutka zapravil Jese, ki se je znašel iz oči v oči s Trappom, a je slednji Špancu strel ubranil. V 35. minuti je Cristiano Ronaldo prišel do dveh lepih priložnosti z glavo, a se je z lepima obrambama obakrat izkazal domači čuvaj mreže Trapp. Novo priložnost za beli balet, ki je bil konkretnejši v prvem polčasu, je v 40. minuti imel Casemiro, ta je sprožil z razdalje, a se je z novo dobro obrambo izkazal Trapp. Polčas se je tako zaključil z izidom 0-0.

V 49. minuti se je do lepe priložnosti znotraj kazenskega prostora Reala dokopal Cavani, a je iz težkega položaja sprožil za kakšen meter in pol mimo Navasovih vrat. Tudi druga lepa priložnost je pripadla nogometašem PSG-ja. Po strelu Angela Di Marie v 65. minuti se je žoga odbila od Marcela, Navas pa je ostal zbran in mu je uspel ujeti žogo. V 69. minuti tekme je v igro vstopil Luka Modrić in nemudoma poživil igro Reala. Le tri minute po vstopu je potegnil v protinapad, v katerem je po podaji Marcela Ronaldo le za nekaj deset centimetrov sprožil mimo Trappove desne vratnice. Do konca tekme se izid ni več spremenil in ekipi sta si razdelili vsaka po točko (0-0), s čimer sta se utrdili na vrhu lestvice skupine A.

Stadion: Parc des Princes (Pariz)
Sodnik: Nicola Rizzoli (Italija)
PSG 0-0 Real Madrid

Paris SG: Trapp, Aurier, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell, Motta, Verratti (80./Lavezzi), Matuidi, di Maria (67./Pastore), Ibrahimović, Cavani (67./Lucas).

Real Madrid: Navas, Danilo, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Vazquez, Isco (69./Modrić), Jese (73./Čerišev), Ronaldo.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com