X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Perez: “Raúl, legenda med legendami Real Madrida”

Vsak navijač Real Madrida se zaveda pravega pomena njegove gigantske vloge. Raúl je osrednja oseba, ko gre za ocenjevanje najnovejše zgodovine Real Madrida. Raúl pooseblja bistvene vrednote in načela, ki so zapisana v svetem kodeksu Real Madrida.

Kot predsednik Real Madrida imam poseben občutek, ko vidim, da je sklenil tekmovalno kariero. To je slovo enega največjih igralcev v naši legendarni zgodovini kluba. Počaščen sem, da sem lahko z njim delil nepozabne izkušnje in naslove, kot je La Novena (deveti naslov Lige prvakov, op. p.).

Vendar pa mi bo predvsem ostalo v spominu nekaj, kar nas vse združuje na prav poseben način. Ponos, da spadamo v ekipo, ki je obsedena z zmagami.

Za vsakega navijača Real Madrida je bil Raúl, je in tudi vedno bo, zgled poštenosti, trdega dela, sposobnosti premagati poraze in nekdo, ki igra nogomet s strastjo.

 V svojih 16. sezonah v Real Madridu je zastopal vrednote te institucije na način, ki je primeren za velike legende v naši 113-letni zgodovini.

Njegovih 16 osvojenih naslovov v našem dresu kažejo njegovo veličino, njegov občutek lojalnosti in njegovo predanost Real Madridu.

Mladi in vsi, ki sanjajo o tem, da bi postali del te ekipe, bodo imeli nekoliko lažjo pot, če bodo pobližje pogledali igralca, ki je vedno kazal vzoren odnos in vzorno vedenje.

Danes je ponovno čas, da še enkrat ponovim svojo hvaležnost za 741 odigranih tekem, na katerih je branil načela Real Madrida. 741 tekem na katerih je pokazal svojo odgovornost kot odličen kapetan, kakor tudi neizmerno spoštovanje do soigralcev, navijačev, tekmecev in nekdanjih igralcev, ki so mu kazali pot v preteklosti.

Za Raúla je bila že od nekdaj njegova dolžnost in pripadnost klubu, da drži rekord v številu odigranih tekem v Real Madrid. Za vse navijače Real Madrida je bila to čast.

Danes, kjerkoli že je, sem prepričan, da bi naš ljubljeni častni predsednik Alfredo Di Stefano čutil ponos, da mi vsi ljubimo Raúla. Raúl je bil eden od največjih in najboljših naslednikov Alfreda Di Stefana.

Hvala ti Raúl, da si nam pomagal do velikega Real Madrida s svojo super predanostjo in talentom. Hvala, ker si popolnoma razumel naš smisel in da se nikoli ne predamo. Hvala za vse kar si pomenil nogometu in hvala, da si utelesil naš klubski grb na način, ki si ga le ti.

Spoštovani Raúl, tvoj vzor bo vedno priznan v Real Madridu, kjer so ti vedno odprta vrata, zaradi vrsto let v katerih si bil gonilna sila legende belih in ker si sam prav tako prava legenda.
 
Florentino Pérez.