X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zinedine Zidane: novi trener Real Madrida

photobucket.com

Zinedine Zidane je novi trener Real Madrida. Predsednik belih, Florentino Pérez, je na današnji novinarski konferenci, ki je potekala na stadionu Santiago Bernabéu, objavil odmevno novico: “Dober večer, najprej hvala vsem za to, da ste tukaj na stadionu Santiago Bernabéu. Povabil sem vas, da vam sporočim novico, ki jo je pravkar sprejel upravni odbor Real Madrida.”

photobucket.com

“Danes smo naredili težko odločitev, še posebej zame, ko smo prekinili pogodbo z Rafo Benítezom. Rad bi jasno povedal, da je izjemen profesionalec in čudovita oseba. Zato bi rad izkoristil to priložnost, da izkažem svojo hvaležnost njegovemu trdemu delu in predanosti v času njegovih mesecih kot trener Real Madrida.”

Odličen v svetovnem nogometu
“Prav tako bi rad sporočil, da je upravni odbor Real Madrida za novega trenerja prve ekipe imenoval Zinedina Zidana. Nobenega dvoma ni, da je Zidane eden od največjih igralcev vseh časov. Bolj kot kdorkoli razume kaj pomeni voditi prvo ekipo Real Madrida. Se popolnoma zaveda kako težko in hkrati kako vznemirljivo je biti trener Real Madrida. Poleg tega pa Zidane pozna igralce, potem ko so mnogi od njih osvojili deseti naslov Lige prvakov z njim, ko je bil še pomočnik trenerja.”

photobucket.com

“Skozi svoje celotno življenje se je Zidane izkazal za sposobnega pri izpolnjevanju največjih nogometnih izzivov in jih je vedno reševal s predanostjo in talentom. Zinedine Zidane, to je tvoj stadion in to je tvoj klub. Imaš našo popolno zaupanje in našo popolno podporo v tem da boš vnesel vznemirjenje in zabavo navijačem na slehernem tekmi. In prav tako bodo na tvoji strani tudi navijači. Od sedaj naprej si trener Real Madrida in za mene kot predsednika, je vir ponosa, da te imam nas svoji strani, saj jaz vem, da za tebe beseda “nemogoče” ne obstaja.”

Zidane: “Dal bom svoje srce in dušo za ta klub”
“Najprej bi se rad zahvalil klubu in tebi “presi”, za priložnost biti trener te ekipe. Smo najboljši klub na svetu, z najboljšimi navijači na svetu. Kaj moramo storiti in kaj bom sam poskusil tudi storiti je to, da si po najboljših močeh prizadevamo, da ta ekipa v tej sezoni nekaj osvoji. Trdo bom delal in po svojih najboljših močeh sodeloval z vsemi igralci in verjamem, da se bo vse dobro izkazalo. Najbolj pomembna stvar je, da bom že jutri delal z ekipo.”

“Najlepša hvala vsem. To je pomemben dan za mene in sem zelo navdušen, celo še bolj kot takrat, ko sem podpisal kot igralec, ampak to je za pričakovati. Vse, kar sem lahko povem je to, da bom dal svoje srce in dušo za ta klub, da zagotovim, da se bo vse izšlo dobro.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com