X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe: 300. uradna tekma za Real Madrid

Pepe je proti Deportivu odigral svojo 300. uradno tekmo za Real Madrid. Branilec, ki je začel tekmo proti Deportivu na Santiago Bernabeuu v prvi postavili, je po tekmi izrazil svoje veselje ob tem mejniku kot Madridista: “Res sem vesel in hvaležen mojim soigralcem in navijačem, ki so mi vedno podpirali. To je srečen dan zame in za mojo družino.”

Florentino Pérez je želel obeležiti 300. tekmo Pepeja, zato mu je po koncu tekme proti Deportivu predal spominski dres z njegovim imenom in številom odigranih tekem.

V tem času je Pepe zbral 220 zmag in je dosegel 12 golov. Portugalski branilec je debitiral v belem dresu 1. avgusta 2007 v prvem krogu španskega superpokala proti Sevilli (tekma se je končala z zmago Real Madrida z 1-0).

Šest tekmovanj
Njegovih 300 tekem je razdeljenih med šest tekmovanj: La Liga (206 tekem), Liga prvakov (62 tekem), Copa del Rey (22 tekem), španski superpokal (7 tekem), svetovno klubsko prvenstvo (2 tekmi) in evropski superpokal (1 tekma). Sezona 2014/15 je bila tista, v kateri je Pepe zbral največ nastopov in sicer je nastopil na 48. tekmah.

V tej sezoni je odigral 15 tekem, pri čemer je ekipa zabeležila 12 zmag. V svojih devetih letih v kraljevem klubu je osvojil 1 naslov Lige prvakov, 1 naslov svetovnega klubskega prvaka, 1 naslov evropskega superpokala, 2 naslova La Lige, 2 naslova Copa del Reys in 2 naslova španskega superpokala.