X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid & Bale z največ doseženimi goli z glavo


Real Madrid v tej sezoni dosega gole na različne načine in tekma proti Deportivu je bila odličen primer tega, potem ko so beli kar dva od petih golov dosegli z glavo. Real Madrid je tako ekipa, ki je dosegla največ golov z glavo med vsemi ekipami v petih glavnih evropskih ligah. Z 11 goli je beli balet pred West Bromwich Albionom in Monakom, ki sta vsak dosegla po 9 golov z glavo.

Z vidika posameznega igralca pa je največ golov z glavo do sedaj v Evropi dosegel Gareth Bale. Valižan je do sedaj v La Ligi dosegel kar 6 tovrstnih golov in sicer mu je to uspelo na tekmah proti Betisu, Eibarju, Rayu, Valenciji in Deportivu (2). Od vseh ekip v največjih evropskih ligah se mu je še najbolj približal igralec Arsenala, Giroud, ki je zabil 5 golov.

BBC doseže veliko golov z glavo
Poleg Bala sta še dva igralca Real Madrida, ki sta že dosegla gole z glavo in to sta Garethova soigralca v napadu, Cristiano Ronaldo in Benzema. Portugalski igralec je dosegel dva gola, medtem ko je Francoz dosegel tri. Skupaj je tako sloviti BBC do sedaj v tej sezoni z glavo zabil kar 11 golov.