X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Zidane

Druga tekma Zidana na mestu trenerja Real Madrida in še druga zmaga s petimi doseženimi goli. Trener je analiziral uspešnost svoje ekipe proti Sportingu: “Zelo dobro smo igrali v prvem polčasu. Bili smo zelo dobri in osredotočeni od prvega žvižga. Dobro smo se pripravili in smo zadovoljni s tem kako se je tekma odvila. Prvi polčas je bil spektakularen.”

“Igrali smo proti Sportingu, zato bomo videli kaj se bo zgodilo proti drugimi ekipami. Prvi polčas je bil fantastičen in če bomo tako lahko nadaljevali, potem bo težko vsema nasprotnikom, ampak še vedno spoštujemo druge ekipe.”

Popoln začetek
“Ko sem prevzel to ekipo, sem vedel kaj imam v njej. To je fantastičen začetek. Doseči pet golov dvakrat zapore dni ni enostavno. Vem kaj lahko naredimo in kaj bomo storili v prihodnosti. Smo šele na začetku in imam veliko upanja za to ekipo. Želimo zmagovati tekme ter naslov ob koncu sezone.”

Težave Benzemaja in Bala
“Karim je na srečo prejel le udarec. Poškodba Garetha je malce bolj zapletena, saj ima težavo z mišico. To je še en problem, vendar bomo počakati in videli kaj pravi zdravniški pregled. Upam, da ni nič resnega.”

Goli naveze BBC
“To kaže na to, da igrajo dobro. Zelo sem zadovoljen z delom vseh treh izmed njih, ne samo ko imajo žogo. Veliko delajo tudi v obrambi za ekipo in to je najbolj pomembno zame. V napadu bomo vedno povzročil težave nasprotnikom, vendar pa je bilo obrambno delo celotne ekipe impresivno.”

“Ko ne bomo imeli žoge, je naša naloga, da se branimo. Igramo z 11. igralci proti 11. Kar počnejo sprednji trije napadalci je zelo dobro. Važno je, da ohranimo to raven koncentracije in da izboljšamo vse to, kar trdo delamo. Prepričani so, da če se bomo skupaj branili in skupaj tekli, potem bo vsem lažje. V nadaljevanju sezone bomo imeli še nekaj težkih tekem.”

Prostor za napredek
“Vedno lahko napreduješ, vendar pa je bil prvi polčas spektakularen v vsem: v naši igri, našem delu v obrambi … Fizično moramo še izboljšati našo formo in zato bomo še trdo delali, da bomo še boljši. Skupaj smo bili samo dva tedna. Želimo zmagovati tekme, predvsem pa si poleg vseh zmag želimo, da bi se lahko ob koncu sezone veselili naslova.”

Benzema
“Več golov kot doseže, boljše je za nas. Po vrhu pa je dobro povezan tudi z ostalo ekipo, kar pa tudi ni enostavno. Sam ne mislim, da razmišlja še o čem drugem, ko je na igrišču. Ne bomo ga izgubili, niti ga ne želimo prodati.”

Isco in James
“Vsi smo v istem čolnu. Trenutno Isco igra in James vstopa s klopi. V naslednji tekmi bo morda že drugače. Težko mi je izbrati ekipi, ker imam 25 zelo dobrih igralcev, ki trenirajo zelo dobro.”

“Dan pred tekmo je zame težko izbrati mojo ekipo, ampak to je moja odgovornost in moram narediti te odločitve. Vsakdo želi igrati in sam razumem to. Najbolj pomembna stvar je ekipa. Kar želimo od Jamesa je tisto, kar počne vsak teden, torej da trdo dela, da bo pripravljena za tekme. Enako kot vsi ostali.”