X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Rekorden začetek Zidana

Le dve tekmi sta bili potrebni, da je Zinedine Zidane navdušil Madridismo. Visoki zmagi proti Deportivu (5-0) in Sportingu (5-1) pomenita, da ima francoski trener najboljši začetek v La Ligi med vsemi trenerji v bogati zgodovini Real Madrida. Deset doseženih golov belega baleta je več kot 9 doseženih golov ekipe v sezoni 1993/94, ko je ekipo na prvih dveh ligaških tekmah vodil sloviti Vicente Del Bosque. Ekipi pod vodstvom Juana Armeta in Fleitasa Solicha pa sta dosegli po 8 golov na začetku sezone 1941/42 in 1959/60.

Na novinarski konferenci po tekmi proti Sportingu je Zidane sam priznal “fantastičen začetek,” ki ga ima na mesto prvega trenerja belega baleta: “Doseči pet golov dvakrat zapore dni ni enostavno.Vem kaj lahko naredimo in kaj bomo storili v prihodnosti.Smo šele na začetku in imam veliko upanja za to ekipo.” Naslednji izziv za četo Zinedina Zidana prihaja naslednjo nedeljo, ko bodo beli gostovali na stadionu Benito Villamarin pri ekipi Betisa (nedelja, 20:30).