X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reyes 4. na lestvici igralcev z največ nastopi v ligi

Felipe Reyes še naprej piše zgodovino košarke. Na tekmi proti Fuenlabrada je v nedeljo kapetan belega baleta odigral 654. ligaško tekmo, s čimer se je izenačil z Albertom Herrerosom, tehničnim direktorjem košarkarske ekipe Real Madrida. S tem je Reyes na četrtem mestu večne lestvice igralcev z največ nastopi v španskem prvenstvu.

V tej sezoni se je Reyes že povzpela na peto mesto te lestvice, ki ga je pred tem držal Carlos Jiménez s 641. tekmami. Že v lanski sezoni pa je izenačil dosežek sedanjega trenerja Real Madrida, Pabla Lasa, ki je v svoji karieri odigral 624 ligaških tekem.

Letošnja sezona je že kar 18. sezona Reyesa v najboljši španski košarkarski ligi, pri čemer jih je zadnjih 12 preigral v dresu Real Madrida. Za bele je tako do sedaj zbral 449 ligaških nastopov. Na večni lestvici igralcev z največ nastopi v španskem prvenstvu so pred njim le še trije: Rafa Jofresa (756 tekem), Nacho Rodríguez (737 tekem) in Azofra (705 tekem).