X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

16 Madridist z asistenco v La Ligi

Šestnajst od skupaj 20 igralcev (brez vratarjev) belega baleta je do sedaj prispevalo vsaj eno podajo v španskem prvenstvu, ki je privedla do gola. Benzema je bil zadnji, ki je prišel na ta seznam, potem ko je asistiral Cristianu Ronaldu za njegov drugi gol proti Sportingu. Real Madrid je daleč najboljša ekipa z največ asistenti v španskem prvenstvu. Barcelona je na drugem mestu z 12 asistenti ter Atlético Madrid in Sevilla na tretjem z 11 asistenti.

Bale in Cristiano Ronaldo sta vodilna igralca med asistenti v kraljevem klubu. Valižan, ki je trenutno poškodovan, je do sedaj zbral sedem asistenc, medtem ko jih je Portugalec zbral šest. James, Isco in Kroos imajo vsi po štiri asistence ter Modrić tri, kar samo dokazuje povezavo vezistov z napadalci in vizijo vezistov.

Branilci prav tako pomagajo pri igri ekipe ter doseganju golov. Dani Carvajal ima tako tri asisitence, Marcelo dve, Pepe in Danilo pa sta do sedaj vsak prispevala po eno asistenco. Na seznamu asistentov pa so tudi Lucas Vázquez (2), Jese, Casemiro, Cheryshev in Kovačić.