X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

S. Ramos najboljši posameznik španske reprezentance

Sergio Ramos je na podelitvi nagrad španskega častnika Marca prav tako prejel nagrado. Kapetan Real Madrida je prejel nagrado Luisa Aragonesa za najboljšega igralca španske reprezentance lanske sezone (2014/15): “Vedno je zanimivo osvojiti individualno nagrado, to pa še posebej zaradi imena, ki ga nosi.”

“To je posebno leto, v katerem bomo kot reprezentanca branili naš naslov. To poletje bom igral na svojem tretjem evropskem prvenstvu in pred tem sem že imel srečo, da sem slavil zmago na prejšnjih dveh. Moramo biti prepričani, da lahko ponovno osvojimo evropsko prvenstvo.”

Poleg tega, da sta nagrado prejela Cristiano Ronaldo in Sergio Ramos, pa je na prireditvi nagrado prejel tudi nekdanji trener belega baleta, Carlo Ancelotti. Italijanski trener je prejel nagrado Miguela Muñoza za najboljšega trenerja La Lige v pretekli sezoni, ko je Ancelotti še sedel na klopi Real Madrida.