X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Zidane

Zinedine Zidane je spregovoril z novinarji dan pred tekmo La Liga proti Athletic Bilbaou (sobota ob 16:00). Trener belih je potrdil, da “bo Kovačič začel namesto Isca,” in da je analiziral tekmo proti baskovski ekipi: “Athletic je zelo močna ekipa, vendar moramo nadaljevati z enako dinamiko zmagovanja kar se da veliko tekem. Vemo proti komu igramo.”

“Navijači so zelo pomembne za igralce in vedno si želimo, da nas pridejo ljudje gledati z veseljem. Navijače prosim, da vedno stojijo za ekipo, kot to delajo sedaj. Upam, da bodo srečni ob koncu sezone.”

Bale
“Ko je igralec poškodovan, je vedno zaskrbljujoče, vendar ni več kot običajno. Vsak dan je boljše. To je nekaj kar traja nekoliko več časa za njega, vendar moramo biti mirni glede tega. Želimo, da je 100 % in sam si želim, da bi bili vsi igralci na 100 %. Če mu je neprijetno in ga boli, potem je to normalno, da ni napredka. Je zelo pomemben igralec za nas in ne bomo tvegali. Želimo, da je 100 %, pripravljen, ne samo 80 ali 85 %.”

“To je normalen proces in ne moreš razmišljati o tem kaj bi se lahko zgodilo. Vsak igralec ima drugačen proces okrevanja in trpi s svojimi bolečinami. Nobene potrebe ni, da vztraja v bolečini. Moramo mu dati čas. Je dobre volje in to je pomembna stvar, ko si poškodovan. Meni je videti dobro, je nasmejan.”

Aduriz
“Je pomemben igralec za njih ob prekinitvah. Je star 35 let, vendar mu tega ni videti. Važno je, da jutri ne zadene. Želi si zadeti, ampak upam da ne bo. Vse bomo poskušali narediti, da ne zadene.”

Vodenje ekipe v težkih trenutkih
“Najbolj pomembna stvar je, da damo svoj maksimum. Vsak igralec ima svoje občutke in ko se zgodi kakšna negativna stvar na igrišču, potem lahko pride do težkih trenutkov. 90 popolnih minut ne obstaja. Edina stvar, ki jo lahko storimo je ta, da zmanjšamo slabe trenutke.”

“Ko si trener nikoli ne veš kaj se lahko zgodilo. Sedaj igramo na vsake tri dni in nimaš časa skrbeti za drugega kot za tekme. Na gostovanjih nam je bilo nekoliko težje in res je, da smo dosegli veliko golov na vsaki od naših domačih tekmah, vendar pa ne bo vedno tako. Tekme niso enake in moramo dati vse od sebe ter se pripraviti na vsako tekmo posebej.”

Pohvale na račun Varana
“Mourinho ga pozna odlično, ker ga je pripeljal. Je igralec Real Madrida in hočem, da ostanejo pri nas vse svoje življenje, ker je on prihodnost Real Madrida.”

Kovačič
“Kovačič bo jutri igral od začetka. Igral bo namesto Isca in ga bom prosil, da trdo dela brez žoge, ker z žogo ve kaj mora storiti.”

Poškodba Marcela
“Za jutri bo odsoten, potem pa bomo videli kako se bodo stvari razvijale. Je že boljše. Danes je že nekaj tekel in to je dobra stvar. Bomo videli vsak dan kako bo, ker rama je lahko boleča in bo odvisno od tega kako se bo počutil. Ne bomo tvegali.”

Benzema
“Utrujen sem, da ne govorite o njegovem nogometu in on je prav tako. Želi govoriti le o nogometu in se osredotočiti na to kar počne vsak dan. Ni več daleč, ko bomo popolnoma pozabili na vse druga. Upam.”

Finale pokala
“To je vprašanje za klub. Kar mene skrbi je to, kaj počnemo med tednom in jutrišnja tekma. Vsaka država ima svoja pravila. Gledal bom finale, ker mi je všeč nogomet in si želim videti dobro tekmo. To je normalno, da si navijači Real Madrida ne želijo videti tukaj Barcelone. Enako bi bilo v Barceloni.”