X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kroos dosegel 5800. gol Real Madrida v La Ligi

Ob zmagi 4-2 proti Athletic Bilbaou je Real Madrid presegel mejo 5800 golov v La Ligi, kar je belim uspelo kot prvi ekipi v zgodovini španskega prvenstva. Tretji gol na tekmi, ki ga je dosegel Toni Kroos, je bil tisti gol, ki je bil 5800. Real Madrida v La Ligi. Nemški reprezentant je po tekmi bil zadovoljen z zmago: “Naš cilj je zmagati vse tekme. Moramo biti zadovoljni z zmago, krt smo imeli veliko priložnosti za zadetek proti nasprotniku, ki je visoko vršil pritisk. Navijači nas vedno podpirajo in doma je podpora res spektakularna. Tako dobro moramo igrati prav tako tudi v gosteh.”

V letošnji izdaji La Lige je ekipa Real Madrida vodilna ekipa kar zadeva golov, potem ko so beli na 24. tekmah La Lige skupaj dosegli 70 golov. Iz vidika statistike je bil najboljši rekord La Lige dosežen v sezoni 2011/12, ko so beli dosegli 121 golov, kar je še danes rekord v zgodovini tekmovanja. Kar zadeva igralcev Real Madrida, ki so prispevali največ k sedanjim doseženim golov (5801), je na vrhu lestvice Cristiano Ronaldo z 247. goli. Za Portugalcem sta Raul (228 golov) in Di Stefano (216 golov).