X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzema: “Vsak dan se učimo od Zidana”

Real Madrid nadaljuje z igranjem v Ligi prvakov (sreda, 20:45) in Karim Benzema se dobro zaveda, da bo že prvo srečanje proti na Rominem stadionu Olimpico ključno za napredovanje v naslednji krog tekmovanja. Zaradi tega je francoski napadalec spregovoril v intervjuju, ki je bil objavljenem na spletni strani bwin: “Oni bodo prišli na igrišče, da zmagajo, saj je to za njih pomembna tekma in bodo igrali doma. Mi bomo šli tam prav tako na zmago, ker vemo, da je prvo srečanje zelo pomembno, če želimo napredovati, čeprav bomo nato še vedno igrali doma. Trdo bomo delali, da zmagamo.”

“Imamo nekaj dobrih igralcev in odlično ekipo, zato smo sposobni doseči vse. Moramo se osredotočiti le na sebe. Če bomo igrali svojo igro, potem bomo zmagali. Moramo biti previdni zaradi njihovih napadalcev, ki nam lahko povzročijo težave, vendar pa smo Real Madrid in za mene smo najboljša ekipa na svetu, ki imam najboljše branilce na svetu.”

Zidane
“Bil je najboljši igralec in sedaj je dober trener z veliko izkušnjami. Veliko daje ekipi, dviguje nam samozavest, predstavlja nam svoje ideje o tem kako igrati in to vse pozitivno vpliva za nas. Moji soigralci in sam se vsak dan učimo od njega, saj vemo, da je bil odličen igralec in da veliko ve o igri.”

“V čast mi je, da je med vseh najboljši strelci Lige prvakov vseh časov, ker je med njimi nekaj odličnih igralcev in nekateri vrhunski napadalci, ki so pustili svoj pečat v nogometu in v tem tekmovanju. Prav tako je čast nositi dres Real Madrida. Vesel sem in upam, da bom še naprej imel takšne občutke.”

Trenutna forma
“Moram se še naprej truditi, da bi pomagal ekipi. Najbolj pomembna stvar je, da smo zmagali, ni vse v tem, da sam zadenem. Sem napadalec in ko bom dobil priložnost za zadetek, ga bom tudi dosegel, ampak najbolj pomembna stvar je, da pokažem dobro predstavo in pomagam ekipi in mojim soigralcem.”

Brazilski Ronaldo
“Ko sem bil mlajši je njegova igra vplivala na mene. Zame je on najboljši napadalec in najboljši igralec vseh časov. Gledal sem njegove video posnetke in poskušal igrati tako kot je on, vendar pa to ni enostavno. Nemogoče je izpeljati iste poteze kot jih je on.”

Undécima (enajsti naslov Lige prvakov, op. p.)
“Osvojili smo Decimo (deseti naslov Lige prvakov, op. p.) in to je bilo neverjetno. Če bi osvojili Undécima, bi se to zapisalo v zgodovino nogometa in zgodovino Real Madrida.”