X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Gustavo Ayón MVP Copa del Rey

Gustavo Ayón je bil izbran za najkoristnejšega igralca (MVP) Copa del Rey 2016. Mehičan je vodil Real Madrid s povprečjem 13,7 točkami, 6,3 skoki in valorizacij (PIR) 20,3. V finalu je Gustavo dosegel 15 točk in šest skokov. “Vodstvo obeh Sergiov je neverjetno, kako jim uspeva vse do konec tekme. Bili smo dobri v obrambi, kljub utrujenosti, ampak se je izplačalo, da smo lahko zmagali. Zahvaljujem se vsem mojim soigralcem in Pablu Lasu za to priložnost. Da sem MVP se moram zahvaliti ekipi, danes sem bil jaz tisti, ki sem jo dobil, ampak drugič jo bo kdo drug. Vse smo potrebovali za zmago.”

“Zelo smo zadovoljni na poti po kateri gremo. Ekipa ima odlične igralce, ki so lačni zmag in nadaljevanja po tej poti, kar smo danes pokazali proti Gran Canariji, ki je opravila neverjetno delo. Zelo dobro so igrali in zato nam je bilo težko.”

Rekord
“Zahteve tega kluba pomenijo, da moraš biti vedno 100 % pripravljen in ko si nisi, moraš poskusiti pomagati svojih soigralcem. Če je to moj najboljši trenutek, potem uživam v njem in kar si želim je to, da bi ekipa še naprej zmagovala.”