X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Zidane

Zinedine Zidane je spregovoril po tekmi na La Rosaledi: “Danes smo izgubili 2 točki, vendar pa se ne bomo predali. Še težje bo, a nikoli se ne bomo predali. Ostaja še 39 točk. Bila je težka tekma. It was a difficult game. Moramo nadaljevati na naši poti, ne bomo se predali, ker zame to ne obstaja. Imamo še La Ligo in Ligo prvakov in šli bomo do konca.”

“Nadaljevali bomo v našem slogu. Težko je, ker je za nami naporna tekma. Točke so še vedno v igri. Do konca je še veliko prvenstva in tudi ostali še lahko izgubijo točke. Ne razmišljam o drugih, temveč le o tem, da bomo mi šli naprej ne glede na to, kaj se zgodi. Težko je. Dobro smo se pripravljali skozi celoten teden. Moram opraviti svojo analizo, ker so igralci od sebe dali vse, kar so lahko. imeli smo priložnost zmagati, vendar pa je res, da so si tudi oni ustvarili veliko priložnosti za zadetek.”

Predstava njegove ekipe
“Ne menim, da nismo igrali dobro. Imeli smo težave pri “drugih žogah”, prevladovali so v veliko rečeh, toda nismo igrali slabo. Imeli smo svoje priložnosti.”

“Lahko mislite, da smo igrali slabo, toda jaz menim drugače. Imeli smo priložnosti za zadetke in za zmago na tej tekmi. Lahko pa bi tudi izgubili tekmo. Naše zadnje tekme nam dajejo razlog za optimizem.”

Borba na gostovanjih
Zadnjo tekmo Lige prvakov smo odigrali v gosteh. Bilo je težko, vendar pa smo zmagali. Danes nas je čakala enako naporna tekma in imeli smo priložnost zmagati. Moram opraviti analizo s svojim strokovnim štabom in razmisliti. Moramo osvajati točke. To nam bo uspevalo vsem skupaj znašim delom. Mislite, da je prvenstvo že izgubljeno. Jaz menim, da temu ni tako, igralci pa še manj.”

Postavitve na igrišču
“Isco ni igral kot napadalec. Vsi trije so se premikali, Isco z Luko Modrićem in Mateom Kovačićem. Morali so se veliko gibati. Nato smo naredili dve menjavi in to je bilo to. Včasih vidiš, da je potrebno nekaj zamenjati, nekaj poskusiš in to je to.”