X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Volitve KNRMS 2016

Logo KNRMS

V soboto, 02.04.2016 ob 18.00 uri, je v Gasilskem domu Brestanica potekal redni občni zbor Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. Člani so na občnem zboru potrdili dnevni red ter prav tako potrdili tudi letno poročilo društva, katerega je podal predsednik Marko Sotošek in finančno poročilo blagajnika Mitja Muzek.

Po rednem občnem zboru so potekale volitve v organe društva Kluba navijačev Real Madrid Slovenija, saj se je trenutnemu vodstvu iztekel štiri letni mandat. Vodstvo društva, katero je bilo izvoljeno na ustanovnem zboru Kluba navijačev RMS, se je pred novimi volitvami razrešilo. Volilni komisiji je predsedovala članica društva, Lidija Dajčman iz Maribora. Na volitvah je kandidiralo nekaj novih članov, kateri pred štirimi leti niso bili na ustanovnem zboru, prav tako pa tudi nekaj prejšnjih članov odbora. Tokrat je bilo v organe društva predlaganih nekaj novih obrazov.

Za predsednika društva ni bilo novih kandidatov, saj je za to funkcijo kandidiral le prejšnji/zdajšnji predsednik društva in tako dobil novo zaupnico ter nov štiri letni mandat, Marko Sotošek iz Brestanice, katerega so enotno potrdili vsi člani društva.

Sekretarka društva oziroma namestnica predsednika je postala edina kandidatka za to funkcijo, Sonja Živič iz Brestanice, katera je prav tako dobila zaupnico za naslednja štiri leta.

Za blagajnika društva je bil ponovno izvoljen Mitja Muzek iz Ptuja, katero funkcijo je že opravljal v prejšnjih štirih letih.

Člani so še izvolili izvršilni in nadzorni odbor ter častno razsodišče. Izvoljenih je bilo nekaj prejšnjih članov, prav tako pa tudi nekaj novih.

V izvršilni odbor so bili izvoljeni prejšnji člani odbora predsednik Marko Sotošek (Brestanica), blagajnik Mitja Muzek (Ptuj), Gašper Mlakar (Velika Loka), Andrej Cimperšek (Pobegi) in Luka Jesih (Ljubljana), ter novi člani odbora, sekretarka Sonja Živič (Brestanica), Aleš Kranjčevič (Leskovec pri Krškem), Veronika Pipan (Železniki) in Rok Pilko (Maribor).

V nadzorni odbor so bili izvoljeni naslednji člani: prejšnji član izvršilnega odbora Rok Režek (Velika Loka), Nejc Rakar (Brestanica) in Klemen Deželak (Maribor).

Člani častnega razsodišča so postali: David Bračun (Brestanica), Matic Dugonik (Maribor) in Jani Dugonik (Maribor).

Organi društva:

Predsednik: Marko Sotošek
Sekretarka: Sonja Živič
Blagajnik: Mitja Muzek
Izvršilni odbor: Marko Sotošek, Sonja Živič, Mitja Muzek, Gašper Mlakar, Aleš Kranjčevič, Andrej Cimperšek, Luka Jesih, Veronika Pipan, Rok Pilko
Nadzorni odbor: Rok Režek, Nejc Rakar, Klemen Deželak
Častno razsodišče: David Bračun, Jani Dugonik, Matic Dugonik

Novo izvoljenemu vodstvu društva želimo uspešen štiri letni mandat.