X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Manchester City nasprotnik Reala v polfinalu LP

Real Madrid se bo v polfinalu Lige prvakov pomeril z Manchester Cityju. Beli bodo igrali prvo tekmo 26. aprila v Manchesterju in nato še 4. maja povratno tekmo na Santiago Bernabéuu. Ekipi sta se do sedaj v najelitnejšem evropskem klubskem nogometnem tekmovanju pomerila dvakrat (v skupinskem delu Lige prvakov v sezoni 2012/13), kjer je Real eno tekmo dobil, druga pa se je končala z neodločenim rezultatom. Finale bo 28. maja gostil milanski San Siro.

Manchester City
City trenutno zaseda četrto mesto v Premier League, pri tem pa ima zelo malo možnosti za osvojitev naslova prvaka. Za sinje-modre je to zgodovinska prva uvrstitev v polfinale Lige prvakov. To jim je uspelo potem, ko so v četrtfinalu izločili francoski PSG ter pred tem v osmini finala še ukrajinski Dinamo Kijev. Še pred tem pa so napredovali iz težke skupine, ki so jo sestavljali z Juventusom, Sevillo in Borussio Mönchengladbach. Na klopi sinje-modrih sedi nekdanji trener Reala, Čilenec Manuel Pellegrini, ki je pred leti na klopi belih neuspešno naskakoval evropsko krono.