X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo, 200 golov na Bernabéuu

S svojim drugim golom na zadnji tekmi proti Valenciji je Cristiano Ronaldo dosegel svoj 200. gol na stadionu Santiago Bernabéu. Najboljši strelec Real Madrid vseh časov je na domačem igrišču belega baleta garancija za gole, potem ko v povprečju doseže 1,16 gola na tekmo. Portugalski napadalec je dosegel mejnik v zaključni fazi svoje sedme sezone kot Madridista.

Cristiano Ronaldo je začel svoj strelski pohod na Santiago Bernabéuu že ob svojem debiju proti Deportivu. 200 golov je napadalec dosegel v štirih različnih tekmovanjih: v La Ligi (149 golov), v Ligi prvakov (40 golov), v Copa del Rey (10 golov) in v španskem superpokalu (1 gol).

Tekme z največ doseženimi goli
Med njegovimi številnimi strelskimi uspehi pa zagotovo najbolj izstopajo naslednji: njegovih 5 golov proti Granadi v La Ligi v sezoni 2014/15, njegovi štirje goli proti Racingu (La Liga 2010/11), Elcheju (La Liga 2014/15), Malmu in Celta (oboje v letošnji sezoni).