X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Majice LA UNDECIMA Peña Madridista Eslovenia

V Klubu navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia si še naprej prizadevamo za večjo prepoznavnost našega društva, zato smo za vas pripravili nov artikel. Tako lahko sedaj naročite unikatno majico Peña Madridista Eslovenia – LA UNDECIMA.

Potem, ko je Real Madrid osvojil že svoj 11. naslov Lige prvakov, smo se v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia odločili, da bomo svojo prepoznavnost med navijači Real Madrida v Sloveniji, širili tudi z majicami našega društva. V ta namen bomo dali izdelati navadne majice v beli barvi za ženske in moške. Pri tem bo na prsni strani (prva stran) slika s številko 11, napisi CAMPEO11ES, UEFA CHAMPIONS LEAGUE, MILAN – 2016, logotipoma Real Madrida in PEÑA MADRIDISTA ESLOVENIA ter na spodnjem delu 11 zvezdic za 11 osvojenih evropskih lovorih. Na hrbtni strani (zadnja stran) pa bo napis z logotiom PEÑA MADRIDISTA ESLOVENIA, pokal Lige prvakov ter 11 zvezdic z letnicami, v katerih sezonah je Real osvojil Ligo prvakov.

Pri tem naj vam povemo, da bo šlo za kvalitetne majice Gildan (180 g/m², 100% bombaž). Majice bo možno naročiti v BELI barvi, tako v ženski izvedbi (S, M, L, XL, XXL), kot tudi v moški izvedbi (S, M, L, XL, XXL), tako da ne bo prav nihče prikrajšan.

Zaradi lažjega naročila ustrezne velikosti majice, vam pri tem prilagamo tabelo mer ženske in moške majice.

Ženska majica Gildan:

Moška majica Gildan:

Cena majice za ČLANE Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia znaša 6 € za posamezno majico, medtem ko cena za vse NEČLANE Kluba navijačev Real Madrid Slovenija znaša 10 €.

Po naročilu lahko denar pošljete tudi v kuverti na naslov:

1. ”Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica (pripišite od koga je denar)”

ali

pa denar nakažete na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica

–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo majice Janez Novak.

2. ”Mitja Muzek, Kamniška 30, 2000 Maribor (pripišite od koga je denar)”

ali

pa denar nakažete na transakcijski račun št.: SI56 0215 0136 4434 585 (NLB), Mitja Muzek, Kraigherjeva 31, 2250 Ptuj

–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo majice Janez Novak.

Naročila se pobirajo vključno do srede, 07.07.2016. Rok za plačilo majice je 08.07.2016.

Pri tem vas opozarjamo, da bodo bile narejene samo majice tistih, ki bodo naročili in plačali majice do 08.07.2016, kasnejših naročil pa ne bomo več sprejemali. Prav tako mora vsak naročnik v spletnem obrazec vpisati svoje osebne podatke in količino naročenih majic ter seveda ali želite majico prejeti preko pošte ali preko osebnega prevzema.

Svoje naročilo lahko oddate samo preko spletnega obrazca, ki se nahaja TUKAJ.

Če pa imate še kakšno dodatno vprašanje pa nam lahko pišete na info@realmadrid.si.

!Hala Madrid!