X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Carvajal: “Komaj čakam, da se sezona začne”

Ob tem, da še vedno uživa na svojih počitnicah in “komaj čaka, da se sezona začne,” je Dani Carvajal obiskal Tour Bernabeuu. “Resnično se veselim začetka sezone in že treniram sam, tako da bom lahko dobro začel. Pričakovanja so kot vedno najvišja. Takoj na začetku imamo evropski superpokal in zato se bomo dobro pripravili za osvojitev prvega naslova,” je dejal Dani za Real Madrid TV.

“Želimo vse osvojiti, La Ligo, Copa del Rey, Ligo prvakov in svetovno klubsko prvenstvo. Ciljamo na vse naslove, vendar pa moramo ostati na realnih tleh, ker je to zelo težko dosegljivo in bo zahtevalo od nas veliko, da to dosežemo.”

Evropsko prvenstvo
“Upam, da bo lahko vsaj eden od mojih soigralcev osvojil evropsko prvenstvo. Že vemo, da bo vsaj en Madridista v finalu, ker je ena od polfinalnih tekme tekma med Portugalsko in Walesom. Upam, da uživajo, ker izkušnja iz Evra so zelo lepe.”

“Veselil sem se obiska Toura Bernabeu. Moji starši so bili tukaj ne dolgo nazaj in so mi svetovali, da naj prav tako grem. Res je neverjetno. Na impresiven način je predstavljena zgodovina kluba.”

Dosežki
“Sem del zgodovine kluba ob osvojitvi dveh naslovov Lige prvakov, evropskega superpokala, klubskega svetovnega prvenstva … Tukaj se spominjam osvojitve vsakega od njih, še posebej tistega, ko je sodnik zadnjič zažvižgal v Lizboni in seveda takrat, ko je Cristiano zadel enajstmetrovko v Milanu. Postaneš nekoliko čustven in veš, da ni bilo enostavno zmagati ta naslova. Da lahko pišem zgodovino najboljšega kluba na svetu je nekaj na kar sem zelo ponosen.”