X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano in Pepe, dvojna prvaka Evrope

Pepe in Cristiano Ronaldo sta končala legendarno sezono, potem ko sta v nedeljo s Portugalsko slavila na evropskem prvenstvu 2016 v Franciji. Igralca sta tako v eni sezoni osvojila oba najpomembnejša evropska naslova z Real Madridom in portugalsko reprezentanco, pred njima pa je to med igralci Real Madrida uspelo le Anelki in Karembeuu. Francozoma je to uspelo leta 2000, po osvojitvi osmega naslova Lige prvakov, tistega leta pa je Francija slavila še na evropskem prvenstvu v Belgiji in na Nizozemskem.

Cristiano Ronaldo je na tokratnem evropskem prvenstvu dosegel tri gole in je na ta način vodil svojo reprezentanco do naslova prvaka stare celine. Poleg tega je v letošnji sezoni Lige prvakov dosegel 16 golov, s čimer je bil najboljši strelec na poti Reala do Undécime. Pepe je bil spet ključen igralec v svoji deveti sezoni kot Madridista in v reprezentanci, kjer je med vsemi Portugalci bil na četrtem mestu po odigranih minutah v Franciji.