X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Lucas Vázquez: “Moramo se boriti, da vse zmagamo”

Lucas Vázquez je spregovoril za Realmadrid.com in Realmadrid TV med pripravami na novo sezono v Montrealu. Napadalec je govoril o pripravah na novo sezono: “Real Madrid je zahteven klub. Gre na zmago na vsaki tekmi, v vsakem tekmovanju, ki ga igra. To je tisto, česar so se navadili vsi navijači Real Madrida in moramo se boriti, da vse zmagamo.”

“Najbolj pomembna stvar za nogometaš je ta, da nikoli ne izgubi želje po zmagi, treningu in biti boljši vsak dan. To je dobra dinamika in prava pot, ki ji je potrebno slediti.”

Njegov favorit za osvojitev nagrade Ballon d’Or
“Trenutno mislim, da ni nobenih dvomov. Cristiano Ronaldo si jo zasluži bolj kot kdorkoli drug in upam, da jo bo spet osvojil. Igranje ob njem naredi vse lažje. Pogosto mu slabo podamo, a on bo vseeno zadel. Neverjetno je kar počne.”

Njegova enajstmetrovka v Milanu
“Bil sem osredotočen na to, da zadenem in pomagam ekipi, glede na samozavest, ki ti jo da prva zadeta enajstmetrovka. Ko zadeneš si zadovoljen, še toliko bolj pa zaradi tega, ker nas je to vodilo do osvojitve naslova Lige prvakov.”