X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Varane: “Imam vse kar potrebujem za napredek”

Po prvem nedeljskem treningu je Raphael Varane spregovoril z novinarji. Branilec je pokazal svoje navdušenje pred novo sezono: “Nova sezona, nova številka, upajmo, da bom lahko še napredoval. Sem pozitiven in si želim napredovati. Čutim podporo kluba in navijačev, ki me obravnavajo kot enega od igralcev iz Realove akademije. Sem z najboljšimi igralci na svetu in tukaj imam vse kar potrebujem za napredek in da dam vse od sebe.”

“V Real Madridu sem že 5 let in upam, da bom v tej sezoni dvignil igro na naslednjo stopnjo. Želim ostati. Tukaj imam vse kar potrebujem za napredek. Najboljše šele prihaja in prepričan sem o svoji prihodnosti. Še naprej bom tukaj napredoval. V življenju moraš sprejeti odločitve. Govoril sem s klubom in z Zidanom. To poletje sem sprejel odločitev, da ostanem tukaj, ker sem srečen.”

Kariera v Real Madrid
“Nikoli si ne bi mogel predstavljati mojih številk v Real Madridu. To je neverjetno. Sem prišel, ko sem bil star 18 let in sem od takrat že dvakrat osvojil Ligo prvakov. To je vse zelo pozitivno. Letos bi rad samo, da uživam in da izkoristim vsak trenutek, ker sem srečen, da nosim ta dres. Želim uživati, trdo delati in dati vse od sebe.”

Okrevanje po poškodbi
“Izpustil sem evropsko prvenstvo in finale Lige prvakov. Želim pustiti to negativnost za seboj. Želim obrniti novo stran in prepričan sem, da je Real Madrid najboljši kraj za mene, da napredujem. Želim ostati tu še mnogo let.”

Konkurenca v obrambi
“Ekipa potrebuje vse nas. Moj cilj je, da sem na svoji najboljši ravni in konkurenca je vedno dobrodošla.”

Treningi
“Delamo na drugačen način in zelo trdo treniramo. Smo trpeli in to je dober znak. Delamo podoben temu, kar sem sam doživel že v Franciji in v tem trenutku dobro treniramo. Cilj se je dobro pripraviti na sezono in da smo pripravljeni na dolgi rok. Res trdo delamo. To je moja šesta sezona in je obenem prvič, da smo trenirali tako trdo.”

Debi proti PSG-ju
“Veliko treniramo in cilj priprav pred novo sezono je, da smo v najboljši fizični kondiciji. Tekma proti PSG-ju nam bo omogočila, da napredujemo telesno in tudi s taktičnega vidika. Ta vrsta tekem je idealna za dobro pripravljenosti.”

Benzema
“Osredotočen je, da se dobro telesno pripravi. Potrebujemo še veliko treninga, da bomo pravi. Je srečen in bo poskušal začeti tekme.”

Pomen ravnotežja
“Moramo biti uravnoteženi. Veliko bomo delati na prehodu obramba-napad. Zelo pomembno je, da se branimo skupaj in ko gre za napad imamo zelo talentirano ekipo, zato je pomembno, da se dobro brani. Ko delamo skupaj, vedno igramo dobro.”

Pogba
“Je  moj prijatelj. Govoril sem z njim, vendar ne v zadnjem času. Ne vem kaj misli. Je odličen igralec. Imamo odlično ekipo in to je klub, ki odloča. Sam nimam nič več za povedati o tem.”