X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Začetek International Champions Cupa proti PSG

Evropski prvaki so spet v akciji. Real Madrid se bo pomeril proti Paris Saint-Germainu na Ohio stadionu, na svoji prvi tekmi po osvojeni La Undécimi (01:30 po evropskem času). Zidanova ekipa sodeluje na tem prijateljskem turnirju, International Champions Cup, že četrtič zapored.

To bo prvič, da bodo beli igrali na tem stadionu, na klasičnem prizorišču za univerzitetni šport v Združenih državah Amerike, kjer se bodo pripravljali na začetek sezone, v kateri bodo poskušali osvojiti njihov prvi uradni pokal v sezoni: evropski superpokal v Trondheimu (Norveška).

Prva tekma
To je prva tekma in želimo dobro začeti. Vsi so delali zelo dobro v zadnjih desetih dneh,” je dejal Zidane na tiskovni konferenci. Trener belih, ki bo nastopil brez igralcev, kateri so se pridružili na koncu (Ramosa, Modriča in Jamesa), kakor tudi brez Cristiana Ronalda, Pepeja, Bala in Kroosa, bo kot trener debitiral na tem turnirju.

PSG je eden od treh zvenečih nasprotnikov, kateri stoji nasproti Real Madridom in sodeluje v International Champions Cupu. Chelsea in Bayern sta preostali ekipi, proti katerim se bodo beli pomerili, preden se bodo pomerili proti Sevilli za evropski superpokal (9. avgusta).

Nasprotniki Real Madrida
Novi trener prvakov francoske lige, Ligue 1, je nihče drug kot nekdanji Andaluzijski trener: Unai Emery. PSG je doslej zmagal na dveh tekmah, potem ko jih je prevzel. Prvo proti West Bromwich Albionu (2-1), z goloma Rabiota in Lucasa Moura, in drugo proti Interju (3-1). Aurier, z dvema, in Kurzawa z enim golom, sta zadela za francosko moštvo na prvi tekmi v letošnji sezoni International Champions Cup-a. Krychowiak in Ben Arfa sta nekateri novi okrepitvi v ekipi, katera med drugim ne more več računati na usluge Ibrahimoviča in Digne-ata.