X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane: “Ekipa je pripravljena na superpokal”

Zinedine Zidane je govoril z novinarji v mešani coni, kjer je povzel predsezono severnoameriške turneje Real Madrida: “Moja ocena turneje je pozitivna. Ekipa je pripravljena na superpokal in po treh tekmah in treh tednih priprav smo pripravljeni za torkovo tekmo, katera bo naša prva pomembna tekma.

“Igralci, kateri niso bili z nami na pripravah se bodo vrnili in videli bomo v Madridu, kako jim gre. Karim bo treniral z nami in potem bomo videli, kaj bomo storili. Upamo, da bo lahko igral na superpokalu. Postaja še močnejši in trenira z nami. Težko je, ko nisi sposoben običajno trenirati, vendar pa najbolj pomembna stvar je, da je z nami”.

Odlične priprave
“Najboljša stvar priprav je, da smo trdo delali, vendar moramo nadaljevati, saj je dolga sezona in morali bomo nadaljevati v tej smeri ter ohranjati visoko formo. James je odigral prvih 45 minut in postopoma dobiva na hitrosti. Nisem zaskrbljen, ker Morata ni zadel, ponuja nam veliko in zadetki bodo prišli. Rad bi, da Asensio ostane v klubu, vendar bomo govorili o tem, ko pridemo nazaj v Madrid.