X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kiko Casilla

Kiki Casilla

Kiko Casilla je spregovoril v intervjuju o prvi lovoriki, za katero se bo ekipa potegovala to sezono, kateri začenja svojo drugo sezono pod Zidanom: “Priprave so vedno težke, vendar je zelo pomembno, da se pripraviš na sezono. Naredili smo dobro delo in fizične priprave so bile na najvišji ravni. Mislim, da bomo šli v sezono v dobri formi.

“Začetek z osvojitvijo evropskega superpokala ti daje zagon in povečuje optimizem, katerega uporabiš med sezono. Za vse kar se Real Madrid bori, mora poskusiti tudi osvojiti. Letos igramo v veliko tekmovanjih in borili se bomo prav za vse. To bo težko, vendar se moramo boriti za vse.”

Evropski finale
Igranje v Evropskem Super pokalu so sanje. Srečen sem, da sem šel skozi akademijo v Real Madridu. Spomnim se, ko sem prišel pri 14. letih in se ustavil ob Bernabéu, rekel sem, da upam, da bom nekoč lahko igral tukaj. Bil bi srečen, če bi lahko to naredil in sedaj imam priložnost igrati pomembno evropsko tekmo, finale. Od mladosti so to moje sanje.

“Medtem, ko španske ekipe vedno nastopajo v evropskih tekmovanjih, pomeni, da je La Liga v dobrem zdravem stanju in upam, da tako kot je, ostane še več let. Na reprezentančnem nivoju so prav tako dodali svoj delež z osvojitvijo evropskega in svetovnega prvenstva.”

Zidane
“Vsakdo ve, kaj je bil kot nogometaš, najboljši na svetu. Imel sem srečo, da sem lahko treniral z njim, ko sem še bil v akademiji, in dal mi je enega od njegovih čevljev. Zdaj kot trener poskuša imeti svojo filozofijo in mu gre zelo dobro. Lani je pokazal, kaj lahko stori. Letos si želi še več in bo od nas zahteval še več.”

Vrnitev Morate
“Odšel je v italijansko ligo, ki je zahtevna liga in moral je trdo trenirati, da je lahko prišel nazaj. Mislim, da je delal zelo dobro in bo veliko pripomogel ekipi.”