X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos: “Želimo dvigniti nov pokal za naše navijače”

Na novinarski konferenci pred tekmo je Sergio Ramos izrazil prepričanje, da bo Real Madrid premagati Sevillo za osvojitev evropskega superpokala: “Vedno je nekaj posebnega igrati v finalu in to je naša nagrada za trdo delo, ki smo ga opravili v lanski sezoni. Super je začeti sezono z borbo za lovoriko in zato smo navdušeni. Sem optimističen in navdušen nad tem, da imamo možnost osvojiti nov naslov, zato upam, da ga bomo odnesli s seboj nazaj v Madrid, kjer ga bomo posvetili našim navijačem.”

“Kadarkoli sem igral proti Sevilli, je bil to vedno poseben dogodek. To sta moji dve ekipi in to tega ne bo spremenilo. Sedaj branim barve Real Madrida in zato bom naredil vse kar lahko, da odnesemo pokal nazaj v špansko glavno mesto. Skrbelo me bo to kaj bomo mi počeli na igrišču, vendar pa imam resnično naklonjenost tudi do Seville.”

Cilji
“Osebni in ekipni cilji gredo skupaj. Povežem svoje osebne cilje s svojim poklicnim življenjem. Želim igrati po svojih najboljši močeh in najboljše za ekipo. Ker smo v tem klubu pomeni, da smo se dolžni boriti za vsak naslov. Naredil bom vse kar bom lahko, da poskrbim za sebe, da se bom dobro odpočil in upam, da bo imel srečo s poškodbami.”

Igranje finala pred začetkom sezone
“Nikoli ni prezgodaj za igranje finala. Vedno moraš biti pripravljen in smo trdo delali v pripravah na novo sezono. Morda nam res manjka nekaj odličnih igralcev, vendar imamo odlično ekipo. Na igrišče bo šla ekipa in odigrala po najboljših močeh, ne glede na to kdo igra. Imamo nekaj mladih igralcev, ki so veseli, da se tukaj in ni dvoma, da smo pripravljeni na finale.”

Jese
“Mi nismo tisti, ki sprejemajo te odločitve. Sam ga občudujem in imam posebno naklonjenosti do njega. Poskušal sem mu svetovati in mu želim vse najboljše v prihodnosti. Tukaj je imel nekaj zelo dobrih let in je pokazal nekaj odličnih predstav, zato smo ponosni na njegov trud. Želimo mu vse najboljše in škoda, da je odšel. Vrata so mu odprta za njegovo vrnitev, saj v nogometu nikoli ne veš. En dan si lahko v enem klubu in naslednji dan si lahko že v drugem.”

Pintus (kondicijski trener)
“Primerjave niso dobre za nikogar. Vsak ima svoj poseben način treninga. Priprave pred novo sezono so majhen pregled, ki zagotavljajo, da smo v sezoni v najboljši možni formi. Zelo smo zadovoljni z njim, je zelo strokoven. Sem zadovoljna s formo v kateri sem prišel nazaj in upam, da bom imel v tej sezoni več sreče s poškodbami, tako da bom lahko na voljo ekipi več kot sem bil v zadnji sezoni.”