X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos – igralec tekme finala evropskega superpokala

Moral je biti on, Sergio Ramos je bil ponovno odločilen v finalu. Ko že vse zgleda izgubljeno je po predložku Lucasa Vázqueza naredil najboljše, dosegel je gol z glavo v 93. minuti, pri čemer je tekmo popeljal v podaljšek. Kapetan madridist je prav tako, kot pri osvojitvi Undécime, bil izbran za najboljšega igralca v evropskem superpokalu. Najboljši igralec finala je postal ponovno, potem, ko je pomagal osvojiti prvo lovoriko v sezoni.

“To je neverjetno. Do konca tekme se moraš boriti, saj borba do konca prinaša sadove in predložek Lucasa je bilo užitek pospraviti. Predvsem pa moramo poudariti kolektiven trud in borbo. Ekipa se je danes, kljub odsotnosti, izkazala in začeti sezono z osvojitvijo pokala je vedno neverjetno”.

Analiza
“Tekma je imela različne faze. Na začetku smo imeli Madrid, ki je prevladoval, po prejetem zadetku pa smo padli. V drugem polčasu so oni prevladovali, imamo stvari, na katerih moramo še bolj delati v La Ligi, kar se da v najboljši možni formi “.

“Pomembno je, da daš vse od sebe. DNA Madrida je borba. Kadarkoli se bliža konec, to sekundo in to minuto, ti moraš nadaljevati. To je tisto, kar sem se naučil, odkar sem prišel sem. Osebno sem zelo vesel, kljub enajstmetrovki. Bil sem srečen, da sem izenačil izid tekme. Kljub odsotnosti nekaterih igralcev, smo se dokazali z mladimi igralci in smo zasluženi zmagovalci Super pokala “.

Zadetki v 93. minuti
“Da, s spoštovanjem do navijačev Atlética in Seville, to so edinstveni trenutki v življenju in sem vesel, da sem del teh trenutkov. Jutri se ga bom bolje spominjal in bom užival, ker v minuti se vse dogaja zelo hitro”.

Lige
“Zdaj ni čas za obžalovanje, pravkar smo osvojili superpokal. Želeli smo si, da bi osvojili več lig, ampak zdaj je čas, da uživamo v osvojitvi superpokala. Obstajajo ekipe, katere delajo dobro v ligi, vendar mi smo pripravljeni tekmovati z njimi. To je evropski naslov in težko je priti sem in dati mu morate pomembnost, ki si ga zasluži. “