X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane: “Igralec, kot je Ramos, vedno naredi razliko”

Zinedine Zidane je bil v novinarski sobi, na Lerkendal Stadionu, potem, ko so osvojili naslov evropskega superpokala. Glavni trener – katera novinarska konferenca je bila prekinjena s strani njegovih igralcev, ki so vstopili, da proslavijo zmago – je imel pohvalne besede za najboljšega igralca: “Igralec, kot je Sergio Ramos vedno naredi razliko. Rekel sem mu, da naj se proti koncu bolj pomakne navzgor in bil je točno tam, kjer je potrebno to bilo”.

“Imamo dovolj veliko ekipo, to je sigurno. Nimamo možnosti vpisati vsakogar, za katere imamo številke v ekipi in ostali so še štirje od petih, katerih danes ne bi bilo tukaj. Imamo mlade igralce in ostale, kateri imajo izkušnje. Najbolj pomembna stvar je kolektiv in naša ekipa je z njim pridobila globino”.

Asensio
“Pokazal je popolno predstavo, ni bilo vse v zadetku, kateri je bil sam po sebi fantastičen. Ko daš igralcu zaupanje in se odzove na najboljši možen način, smo vsi srečni. Za dobro finale potrebujete dve dobri strani in sem zadovoljen. Še naprej bo nadaljeval z nami. Igrati mora dobro in danes je storil prav to.”

Modrić
“Moral sem določiti mojo začetno enajsterico. Pridružil se nam je kasneje in to je bila odločitev, ki sem jo sprejel. Ni odigral 90 minut in to je način, za katerega sem se odločil. Zadovoljen sem s njegovim nastopom, vendar v primerjavi z drugimi igralci je imel bolj sveže noge, ko je prišel na igrišče”.