X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Morate na Santiago Bernabéuu

Álvaro Morata je bil v ponedeljek tudi uradno predstavljen kot novi igralec Real Madrid na dogodek, ki se je začel z videom, ki prikazuje njegove najboljše trenutke v belem dresu v preteklosti. Nato je spregovoril Florentino Pérez, ki mu je čestital ob vrnitvi v Real Madrid: “Prišel si domov in to je nekaj kar si dosegel s talentom, močjo in požrtvovalnostjo. Tukaj si zrasel z vrednotami, ki bodo s teboj skozi celotno kariero in tvoje življenje. Začetek, ki ti je pomagal, da si postal igralec kot si danes.”

“To so srečni dnevi za Madridismo, ker smo osvojili nov evropski naslov in sedaj imamo pri nas enega najboljših napadalcev na svetu. Poleg tega pa še nekoga, ki pozna in je živel od otroštva kot pravi navijač Real Madrida.”

“Biti igralec Real Madrida je čast in odgovornost. V zadnjih dveh sezonah si igral v zelo konkurenčni ligi, ampak ti želim povedati, da je veliko Madridist dolgo čakalo na tebe, da si se vrnil domov.”

Proizvod akademije
“Vrednote, ki jih učimo v naši akademiji so strateškega pomena za to institucijo. Vsako leto fantastični nogometaši pridejo iz akademije, ampak igrati za Real Madrid je ogromen izziv in samo najboljše uspe postati del prve ekipe. Zaradi tega Madridiste čutimo veliko strast, ko vidimo igralca, ki je prispel v klubu pri le 15. letih in postal eden od najboljših.”

Morata: “Tukaj sem, da dam vse od sebe na Bernabéuu”
“To je zelo srečen dan za mene, potem ko sem se vrnil domov. Minili sta dve dolgi leti, ampak včasih moraš dozoreti in sedaj sem ponovno tukaj, da dam vse od sebe na Bernabéuu in da poskušam ostati tukaj čim dlje.”

Dogodek se je zaključil s fotografijo Alvara s Florentinom Pérezom in Alvarovo družino.