X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Asensia na Santiago Bernabéuu

shrani.si

Marco Asensio je bil včeraj tudi uradno predstavljen na Santiago Bernabéu kot novi igralec Real Madrida. Po ogledu predstavitvenega videa ga je Florentino Pérez pozdravil in mu zaželel vse najboljše na novi poti v njegovi karieri v klubu, kjer bo nosi dres s številko 20: “Danes je odličen dan za klub, potem ko predstavljamo čudovitega igralca. Njegove kvalitete so nesporne in več let je sanjal o tem, da bi nosil dres Real Madrida. S svojim talentom je že začelo zapeljevati Madridismo.”

“Vem, da je bila tvoja velika želja igrati za Real in tvoja odločnost je pomembna, da si z nami. Real Madrid te je izbral, vendar pa si tudi ti izbral Real Madrid.”

shrani.si

Prvi naslov Asensia
“Hočem, da veš, da si zasluženo igralec Real Madrida. Ta dres predstavlja popolno predanost in največjo odgovornost. Veš, da se Real Madrid zavzema za naše legende, vrednote in čustva naših navijačev. Navijače, za katere si se že boril za zmago v evropskem superpokalu in dosegel izjemen gol, s katerim si tudi postal najmlajši igralec, ki je dosegel gol za Real Madrid v finalu katerega od evropskih tekmovanj.”

shrani.si

“Naši navijači bodo vedno s teboj, vendar pa bo prav tako zahtevali, da daš vse od sebe za ekipo. V Real Madrid prihajaš zelo mlada, star samo 20 let, vendar pa z zelo odličnim nogometnim znanjem po sezoni pri Espanyolu in po reprezentančnem igranju, kjer si postal prvak Evrope do 18 let. To je tvoj dom in mi ti bomo pomagali, da boš tukaj srečen, tako da boš lahko užival v igranju za ta grb in ta dres.”

Asensio: “Rad bi se zahvalil predsedniku in klub za njihovo zaupanje”
“To je zelo pomemben dan za mene in privilegij je biti tukaj. To je nekaj o čemer sem sanjal vse odkar sem bil majhen. Rad bi se zahvalil predsedniku in klub za njihovo zaupanje. Trdo bom delal in dal vse od sebe, da bi lahko igral tukaj za mnogo let,” je povedal Marco Asensio, ki je bil v svojem govoru vidno ganjen in ni mogel zadržati solz sreče.

shrani.si