X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popust pri nakupu dresov 2016/17 za člane KNRMS

photobucket.com

Real Madrid že igra v novih dresih, zato naj vas spomnimo, da imate izključno člani Kluba navijačev Real Madrid – Peña Madridista Eslovenia tudi v sezoni 2016/17 popust pri nakupu originalnih dresov Real Madrida.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega CLIMA COOL materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa ni na zalogi (ali za dres z imenom in številko po izboru), pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

photobucket.com

Ne odlašajte in postanite tudi vi zadovoljen lastnik originalnega nogometnega dresa Real Madrida sezone 2016/17 po ugodni ceni! Pri tem lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2016/17 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima temno modre Adidasove tri črte ob strani ter polov ovratnik. Poleg domače dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v vijolični barvi z belimi črtami. Seveda pa je mogoče naročiti tudi vratarjev dres v svetlo modro zeleni barvi. Seveda pa lahko poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca na hrbtu, dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. DOMEN #10, MITJA #84, itd …).

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2016/17?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov:

  • dres Real Madrida brez imena in številke (našitek LFP): 40 € (44 € skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (našitek LFP): 45 € (49 € skupaj s poštnino),
  • dres z lastnim imenom in številko (našitek LFP): 45€ (49€ skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (3 našitki Lige prvakov): 50 € (54 € skupaj s poštnino),
  • v primeru, da naročite več dresov naenkrat, dobite dres brez plačila stroškov poštnine.

photobucket.com

V primeru, da z dresom ne bi bili zadovoljni ali da velikost ne bi bila prava, je mogoče le tega v roku 8-ih dni vrniti – vrnitev celotne kupnine, vendar pa to ne velja za drese z lastnim imenom in številko.

Za več informacij o nakupu dresov pišite na mail: mare@realmadrid.si ali mitja.muzek@realmadrid.si. Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.