X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

20 od 21. igralcev v polju doseglo vsaj en gol v sezoni

Real Madrid pod vodstvom Zinedina Zidana je v prvi vrsti ekipa. To dejstvo se je pokazalo tudi na prvih dveh tekmah novega leta, prav tako pa je to dejstvo podkrepljeno s številkami. Te nam pokažejo, da so se v letošnji sezoni med strelce vpisali že skoraj vsi igralci prve ekipe. Če smo natančnejši, je vsaj 1 gol v tej sezoni doseglo 20 od skupno 21. igralcev v polju (brez vratarjev). Casemiro, ki je dosegel gol proti Granadi, je zadnji igralec, ki se je pridružil ostalim na seznamu strelcev, kar pomeni,  da le še Coentrão ni dosegel gola v tej sezoni.

Cristiano Ronaldo je vodilni strelec belega baleta, potem ko je Portugalec z golom proti Granadi dosegel svoj 17 gol v sezoni. Za njim so trije preostali napadalci: Benzema (11 golov), Morata (9 golov) in Bale (8 golov). Asensio je naslednji s šestimi goli in je tudi edini igralec, ki je dosegel gol na štirih različnih tekmovanjih.

Pet golov Ramosa
Sergio Ramos je vodilni strelec med obrambnimi igralci, potem ko je zabil že 5 golov, enako število kot Mariano. Naslednji so Isco, James in Varane s štirimi goli. Seznam zaokrožujejo Modrić, Kroos, Marcelo, Pepe, Danilo, Carvajal, Lucas, Nacho, Kovačič in od nedelje tudi Casemiro, ki so vsi dosegli po 1 gol. Poleg 20. omenjenih igralcev prve ekipe, pa je poleg tega potrebno omeniti še Enza Fernandeza oz. Zidane, ki sicer igra za drugo ekipo Reala, Castillo. Vendar pa se je Enzo vseeno vpisal med strelce, ko je nosil dres prve ekipe in sicer je bilo to na tekmi Copa del Rey proti ekipi Cultural Leonesa.