X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Sergio Ramos

1. Real Madrid izraža popolno podporo našemu kapetanu in kapetanu španske reprezentance, Sergiu Ramosu, katerega ravnanja so in so vedno bila zgledna v vsej njegovi športni karieri, do te točke, kjer sedaj predstavlja merilo vrednot za vse ljubitelje nogometa in športa na splošno.

2. Real Madrid je bil brezkompromisen v uporabi politike nične tolerance do nasilja z absolutnim prepričanjem, da se odločno odreče tistim, katerih ravnanje meče slabo luč na nogomet. Šport mora biti zbirališče in skupno mesto, ne pa okolje žalitev, škodoželjnih predmetov ali katere koli druge oblike nasilja.

3. Real Madrid je vedno poudaril svojo pripravljenost za sodelovanje z drugimi društvi za izkorenitev nasilja na nogometnih stadionih in zato smo se pridružili pozivu, ki ga je objavila Sevilla v svoji izjavi za navijače jutrišnje tekme, da naj uživajo v športu na podlagi spoštovanja in strpnosti.