X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

CR7 postal prvi igralec s 100. goli v evropskih tekmovanjih

Na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov med Real Madridom in Baeyernom München je Cristiano Ronaldo dosegel 2 zadetka in tako postal prvi igralec, ki je dosegel 100 golov v evropskih tekmovanjih. Portugalski napadalec je do sedaj zabil 97 golov v Ligi prvakov, s čimer je še naprej najboljši strelec v zgodovini tega tekmovanja. Poleg tega pa je dosegel še en gol v kvalifikacijah za Ligo prvakov ter dva gola v UEFA superpokalu. Za Ronaldom sta na lestvici najboljših strelcev v Evropi Lionel Messi (97 golov) in še en legendarni Realov napadalec, Raúl (76 golov).

Kar zadeva gledano s strani ekipe v kateri je Ronaldo dosegel te gole, jih je kar 84 dosegel v času svojega igranja v Real Madridu, preostalih 16 pa je dosegel v času igranja za Manchester United. Za Real Madrid je do sedaj zbral 85 evropskih nastopov, kar pomeni v povprečju skoraj gol na tekmo.