X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popust pri nakupu dresov 2017/18 za člane KNRMS

Real Madrid že igra v novih dresih, zato naj vas spomnimo, da imate izključno člani Kluba navijačev Real Madrid – Peña Madridista Eslovenia tudi v sezoni 2017/18 popust pri nakupu originalnih dresov Real Madrida. Glede na to, da je Real v lanskem letu osvojil naslov klubskega svetovnega prvaka, imajo še vedno vsi dresi tudi z zlat našitek “FIFA WORLD CHAMPIONS 2016”.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega CLIMA COOL materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa ni na zalogi (ali za dres z imenom in številko po izboru), pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

Ne odlašajte in postanite tudi vi zadovoljen lastnik originalnega nogometnega dresa Real Madrida sezone 2017/18 po ugodni ceni! Pri tem lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2017/18 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima sinje modre Adidasove tri črte ter napis Fly Emirates. Poleg domače dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v črni barvi s sinjimi črtami. Seveda pa je mogoče naročiti tudi vratarjev dres v temno zeleni barvi. Kmalu bo mogoče oddati naročilo tudi za tretji dres, ki ga bodo igralci uporabljali v Ligi prvakov in ki je bil dizajniran in izbran s strani navijačev belega baleta. Gre za sinje moder dres s črnimi Adidasovimi črtami. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca na hrbtu, dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. DOMEN #10, MITJA #84, itd …).

V počastitev svetovnih klubskih prvakov leta 2016 so še vedno vsi dresi Real Madrida opremljeni z zlatim našitkom FIFA Svetovni prvaki 2016 (FIFA WORLD CHAMPIONS 2016), ne glede ali gre za dres z našitki LFP ali našitki Lige prvakov. In to še ni vse! Omenjeni našitek dobite člani KNMRS pri naročilu dresa brezplačno!

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2017/18?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega, gostujočega in tretjega dresa:

  • dres Real Madrida brez imena in številke (našitek LFP + našitek WC 2016): 40 € (44 € skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (našitek LFP + našitek WC 2016): 45 € (49 € skupaj s poštnino),
  • dres z lastnim imenom in številko (našitek LFP + našitek WC 2016): 45€ (49€ skupaj s poštnino),
  • dres Real Madrida brez imena in številke (3 našitki Lige prvakov + našitek WC 2016): 45 € (49 € skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (3 našitki Lige prvakov + našitek WC 2016): 50 € (54 € skupaj s poštnino),
  • dres z dolgimi rokavi: + 5 € glede na zgornje cene dresov.
  • v primeru, da naročite več dresov naenkrat, dobite dres brez plačila stroškov poštnine.

V primeru, da z dresom ne bi bili zadovoljni ali da velikost ne bi bila prava, je mogoče le tega v roku 8-ih dni vrniti – vrnitev celotne kupnine, vendar pa to ne velja za drese z lastnim imenom in številko.

Za več informacij o nakupu dresov pišite na mail: mare@realmadrid.si ali mitja.muzek@realmadrid.si. Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.