X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa za sedanjost in prihodnost

Ekipa za sedanjost … in prihodnost. V ekipi Zinedina Zidana je ostalo večino igralcev, ki so osvojili dva zaporedna naslova Lige prvakov, poleg tega pa jo je okrepilo nekaj zelo mladih igralcev, ki zagotavljajo visoko kakovost v ekipi. Mladost ekipe potrjujejo rojstni datumi igralcev. Povprečna starost prve ekipe Real Madrida je 25,2 let in le štiri Madridiste so starejše od 30 let.

Starost sedmih okrepitev letošnjega poletja govori v prid mladosti Real Madrida, saj nihče od njih še ni slavil 23. rojstnega dne. Najmlajši med njimi je Achraf, ki je pri 18. letih že maroški reprezentant in je pokazal svojo kakovost že v mladinskih ekipah Real Madrida. Luca, ki je letos dopolnil 19 let, je prav tako napredoval iz Castille.

Trije igralci, Vallejo, Borja Mayoral in Theo, so stari 20 let. Vsi so prispeli v Real Madrid v letošnjem poletnem prestopnem roku, enako kot Ceballos (21 let), potem ko je bil lani eden izmed boljših mladih igralcev v La Ligi. Nazadnje je tukaj še Marcos Llorente, ki je letos praznoval 22. rojstni dan in se je vrnil v klub po kaljenju v Alavesu.