X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid najboljša ekipa na gostovanjih v letu 2017

Nobena druga gostujoča ekipa v La Ligi ni zmagala toliko gostujočih tekme, osvojila toliko točk ali dosegla toliko golov kot jih je Real Madrid v letu 2017. Do sedaj so igralci Real Madrida imeli za seboj skoraj popolno koledarsko leto kar se tiče gostujočih tekem v La Ligi. Od petnajstih tekem La Lige na gostovanjih v letu 2017, so jih varovanci Zidana dobili kar 13. Poleg tega so trenutno v zaporednem nizu 12 zmag na gostovanjih in če bodo zmagali tudi v soboto pri ekipi Getafe, potem bodo podrli rekord La Lige.

Barcelona z 10 zmagami in Atlético Madrid z osmimi zmagami sta naslednja dva na seznamu kar zadeva gostujočih zmag. Oba sta na gostovanjih osvojila skupaj 32 točk, kar je 7 točk manj kot jih je v letošnjem letu osvojil Real Madrid (39 točk) na gostujočih tekmah.

Glede na dosežene gole je Zidanov Real Madrid dosegel 45 golo, kar pomeni v povprečju natančno tri gole na tekmo. Tudi na tej lestvici Realu sledita Barcelona (s 36 goli) in Atlético Madrid (z 29 goli). Dve najboljši tekmi Reala v strelskem smislu na gostovanjih sta bili v 34. in 36. krogu lanski sezone La Liga, ko so beli slavili z 2-6 pri Deportivu in z 0-4 pri Granadi.