X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo igral proti Al-Jazeeri

Real Madrid je spoznal ko bo bil njegov nasprotnik v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva. Beli bodo polfinalno tekmo igrali v sredo, 13. decembra, ob 18. uri po srednjeevropskem času na stadionu Zayed Sports City v Abu Dhabiju, nasproti pa jim bo na poti v finale stala ekipe Al-Jazeera. Trenutni prvak Združenih arabskih emiratov za za svoje mesto v polfinalu v 2. krogu predtakmovanja premagal ekipo Urawa Red Diamonds (azijski prvak) z rezultatom 1-0.

Na drugi strani žreba je mehiški Pachuca premagal z 1-0 ekipo Wydad Casablanca, zmagovalce afriške Lige prvakov in se bo v drugem polfinalu pomeril z ekipo Gremio, prvakoma južnoameriškega prvenstva. Finale svetovnega klubskega prvenstva bo na sporedu v soboto, 16. decembra (ob 18. uri po srednjeevropskem času), tekma za tretje mesto pa bo prav tako na sporedu v soboto, ob 15. uri po srednjeevropskem času.

TEKME:
1. krog:
– Al-Jazeera 1-0 Auckland City

2. krog:
– Pachuca 1-0 Wydad Casablanca
– Al-Jazeera 1-0 Urawa Red Diamonds

Polfinale:
– Gremio – Pachuca (12. december, 18.00)
– Al-Jazeera – Real Madrid (13. december, 18.00)

Tekma za tretje mesto: (16. december, 15.00)
Finale (16. decembra, ob 18.00)