X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

C. Ronaldo zadel na zadnjih 9 tekmah Lige prvakov

Cristiano Ronaldo je dosegel prvi gol na zadnji tekmi Lige prvakov v Parizu proti PSG-ju, potem ko je zadel z glavo po podaji Lucasa Vazqueza, s čimer je dosegel gol na svoji še deveti zaporedni tekmi v Ligi prvakov. Portugalski napadalec belega baleta je v tej sezoni dosegel gol na vseh osmih tekmah, zaradi česar je tudi najboljši strelec letošnje izvedbe Lige prvakov z 12 goli, temu pa je potrebno dodati še 2 gola, ki ju je dosegel v finalu v Cardiffu proti Juventusu.

S tem je Cristiano izenačil najboljši strelski niz v zgodovini Lige prvakov. Do sedaj je imel rekord sam v lasti Van Nistelrooy, ki je v sezoni 2002/03 odigrala devet tekem za Manchester United. Poleg tega je portugalski napadalec je na tekmi proti PSG-ju postal tudi tretji igralec na lestvici z največ nastopi v evropskih klubskih tekmovanjih (152 tekem, 118 golov). Pred njim sta samo Xavi (157 tekem) in legenda Real Madrida Iker Casillas (171 tekem).

Dobra forma
Cristiano Ronaldo je v fantastični strelski formi, potem ko se je vpisal med strelce na zadnjih šestih tekmah, ki jih je igral. V tem času je dosegel 11 golov: proti Real Sociedadu (3), na prvi tekmi proti PSG-ju (2), proti Betisu (1), proti Alavésu (2), proti Getafe (2) in na koncu še na povratni tekmi v Parizu (1). Napadalec izboljšuje tudi že sedaj fantastičen rekord kot igralec Real Madrida v Ligi prvakov, potem ko je dosegel že kar 102 gola na 96. tekmah.