X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Lucas Vázquez proti PSG-ju z 10. asistenco v sezoni

Lucas Vázquez je v Parizu odlično podal Cristianu Ronaldu za prvi gol Real Madrida na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov, s čimer je Španec zabeležil svojo deseto asistenco v sezoni. Nekdanji igralec Realove akademije je s tem najuspešnejši asistenc Reala v tej sezoni, temu pa je 38. tekmah dodal še 7 golov.

Lucas je zabeležil sedem asistenc v La Ligi, eno v Ligi prvakov, eno na svetovnem klubskem prvenstvu in še eno v Copa del Rey. Njegovih 10 asistenc je izkoristilo šest različnih soigralcev in sicer Cristiano Ronaldo, Kross, Benzema, Casemiro, Ramos in Bale.

Podaje v letošnji sezoni
V La Ligi je podal Cristianu Ronaldu za njegov gol proti Alavesu in Deportivu, v gosteh proti Leganesu je podal Casemiru, Kroosu proti Sevilli, Ramosu proti  Real Sociedadu ter Benzemaju na tekmi proti Betisu. Poleg asistence Cristianu Ronaldu proti PSG-ju (Liga prvakov), je Lucas podal tudi Balu proti Al Jazira v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva. V Copa del Rey pa je za gol na tekmi proti Leganesu podal Benzemaju.

Španski krilni napadalec je že izenačil svoj lanski rekord asistenc, medtem ko je že presegel dosežek iz sezone 2015/16, ko je zbral sedem asistenc. V svoji treh sezonah v prvi ekipi je tako Lucas Vázquez zbral že 27 asistenc.