X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najboljši napad v Evropi v letu 2018

Real Madrid je v letu 2018 dosegel že 37 ligaških golov, kar pomeni, da je dosegel največ golov v letošnjem letu v konkurenci najboljših evropskih ligah. PSG v Franciji zaostaja za Realom za 2 dosežena gola, potem ko so Parižani dosegli 35 golov. Naslednji na lestvici je Bayern München, vodilna ekipa nemške Bundeslige, z 28 goli.

V španski La Ligi Real Madridu sledita Barcelona (27 golov) in Atlético Madrid (23 golov), medtem ko ima v Italiji v letošnjem letu najboljši napad Lazio, ki je v letu 2018 dosegel 23 golov. Najmanj med petimi najmočnejšimi evropskimi ligami je dosegel Manchester City v angleški ligi, potem ko je dosegel 24 golov.

Strelci
Kar 12 različnih igralcev Real Madrida je doseglo skupaj 37 golov, pri čemer izstopa Cristiano Ronaldo, ki je dosegel 14 golov. Portugalskemu napadalcu sledita Bale (6 golov) in Sergio Ramos (3 goli). Lucas, Nacho, Kroos, Benzema in Asensio so vsi dosegli po dva gola, medtem ko so Modrić, Marcelo, Isco in Casemiro dosegli vsi po 1 gol.