X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid bo v četrfinalu LP igral proti Juventusu

Real Madrid bo v četrtfinalu Lige prvakov igral proti Juventusu. Beli bodo prvo tekmo igrali 3. aprila v Torinu, medtem ko bodo povratno tekmo igrali 11. aprila na Santiago Bernabéuu.

Trenutno vodilna ekipa italijanske Serie A, ki je v lanski sezoni v velikem finalu Lige prvakov v Cardiffu izgubila prav proti Real Madridu, se je uvrstila v četrtfinala potem, ko je v osmini izločila Tottenham. “Stara dama” je na povratni tekmi v Londonu v treh minutah dosegel 2 gola preko Higuaina in Dybale ter tako odločila dvoboj. Skupinski del letošnje Lige prvakov so Torinčani končali na drugem mestu, potem ko je bila boljša od njih Barcelona. Higuain je trenutno najboljši strelec ekipe s petimi goli.

Prejšnja srečanja
Juventus je ekipa, proti kateri je Real Madrid v evropskih tekmovanjih odigral kar 19 tekem. S tem je Real v Evropi za Bayernom München odigral največ tekem prav proti Juventusu. Beli so tako proti italijanski ekipi na teh 19 tekmah zabeležili 9 zmag, 2 remija in 8 porazov. Najbolj odmevne tekme med obema nasprotnikoma, ki so še posebej ostale v spominu navijačem Real Madrida, sta zagotovo 2 finala Lige prvakov, potem ko je Real osvojil svoj sedmi in dvanajsti naslov z zmagama proti Juventusu.

Žreb četrtfinala Lige prvakov 2017/18:
Barcelona – Roma
Sevilla – Bayern München
Juventus – Real Madrid
Liverpool – Manchester City