X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane do 100. zmege kot trener Real Madrida

Zinedine Zidane je proti Malagi zabeležil svojo 100. uradno zmago, odkar je Francoz sedel na klop Real Madrida. Nekdanji nogometaš Reala je zasedel mesto prvega trenerja belega baleta januarja 2016 in vse od takrat naprej je bil njegov čas kot trener poln uspehov, o katerem govori osem osvojenih naslovov. Tako je popularni Zizou osvojil dvakrat zaporedoma Ligo prvakov, dva naslova svetovnega klubskega prvaka, dva naslova evropskega superpokala, 1 naslov La Lige in 1 naslov španskega superpokala.

Do 100. zmage na uradni tekmi je Zidane prišel na svoji 140. tekmi. Svojo prvo zmago je zabeležil že ob debiju na klopi belega baleta, ko je s 5-0 v La Ligi njegova ekipa odpravila Deportivo. Sicer pa je 66 zmag zabeležil prav v La Ligi, ostale pa so iz Lige prvakov (20 zmag), Copa del Rey (šest zmag), svetovnega klubskega prvenstva (šest zmag), evropskega superpokala (2 tekmi) in španskem superpokalu (2 tekmi).