X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Bale, igralec finalne tekme Lige prvakov

Gareth Bale je bil izbran za igralca finala UEFA Lige prvakov na olimpijskem stadionu v Kijevu. Valižan, ki je prišel v igro v drugem polčasu, je dosegel zmagoviti gol s spektakularnimi škarjicami le tri minute po vstopu, nato pa še svoj drugi gol v 83. minuti z močnim strelom od daleč.

Na novinarski konferenci, ki je sledila finalu, je Bale izjavil: “Rezultat je delo veliko več kot samo enajstih igralcev. Dosegli smo nekaj zelo pomembnega, tri zaporedni naslov. V tekmo smo šli z občutkom, da smo tukaj zaradi naslova, da smo pripravljeni na njega in zato smo šli na naslov.”

Škarjice
“To je moj najboljši gol kar sem jih kdajkoli dosegel. To je največje tekmovanje na svetu in doseči takšen gol v finalu, to je uresničitev sanj. Nikoli še nisem dosegel gola s škarjicami, čeprav sem vedno sanjal o tem.”

“Marcelo je poslal predložek in žoga je bila na odlični višini, poskusil sem in bilo je neverjetno videti, kako gre žoga v gol. Pri drugem golu sem udaril žogo z veliko rotacijo, da bi s tem poskusil otežiti stvari vratarju in na koncu je naredil napako.”

Začetek na klopi
“Bil sem precej razočaran, to moram takoj povedati. Prepričan sem, da bi moral začeti, a to je trenerjeva odločitev. Prišel sem na igrišče, da vse od sebe za ekipo in naredil razliko. Nikoli ne pričakuješ, da se ti bodo zgodile takšne stvari, saj je to uresničitev sanj. Ključno je, da smo obranili naslov in gremo domov z naslovom Lige prvakov.”