X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dresi za sezoni 2018/19

Real Madrid in Adidas sta predstavila nove drese za sezono 2018/19. Prvi dres je tradicionalno bele barve kombiniran s črnim logotipom Adidasa, črnim napisom sponzorja Fly Emirates in tremi Adidas črtami, ki se pojavljajo le na ramenih. Gre za preprosto kombinacijo, ki je zelo elegantna, podobna tisti iz leta 2002, ko je Real Madrid osvojil La Noveno (deveti naslov Lige prvakov, op. p.) z legendarnim golom Zidana.

Še ena podrobnost, ki jo je treba poudariti, je dres vratarjev. Na domačem in gostujočem vratarjevem dresu je prvič mogoče videti niz horizontalnih črt, zaradi katerih je dres videti popolnoma drugačen. Dresi so lahki in udobni, kakor tudi dresi igralcev v polju. Poleg tega je Adidas v tej sezoni ustvaril linijo oblačil izključno za trenersko osebje z V izrezom.

Gostujoči dres
Gostujoči dres ohranja temen ton, kot je bil v pravkar končani sezoni. Adidas je za omenjeni dres izbral temno zeleno kovinsko barvo, kjer so poudarjene ramenske tri črte, poleg tega pa je bel logotip Adidasa in sponzorja Fly Emirates. Ovratnik je za razliko od domačega belega dresa brez gumbov in z V izrezom.