X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Hvala, Zizou: 9 naslovov v dveh letih in petih mesecih

Zinedine Zidane je končal svojo pot na mestu trenerja Real Madrida, potem ko je imel pomembno vlogo v eni izmed najbolj uspešnih obdobij kraljevega kluba. 4. januarja 2016 je Francoz prevzel ekipo in v dveh letih ter petih mesecih na mestu prvega moža stroke Real Madrida osvojil 9 naslovov: 3 naslove Lige prvakov, 2 naslova svetovnega klubskega prvenstva, 2 naslova UEFA superpokal, 1 naslov La Lige in 1 naslov španskega superpokala.

Poleg vseh osvojenih naslovov, pa je Zidane podrl tudi nekaj rekordov. V prvih 70. tekmah (51 zmaga, 14 remijev in 5 porazov) ima najboljši izkupiček med vsemi trenerji Real Madrida. Z njim je na čelu je ekipa podrl španski rekord v številu zaporednih tekmah (73 tekem) na katerih je ekipa dosegla vsaj en gol in največ zaporednih tekem brez poraza (40 tekem). Najpomembneje pa je, da je edini trener, ki je zaporedoma osvojil 3 naslove Lige prvakov.

Zelo malo športnih osebnosti lahko trdi, da je osvojil Lige prvakov kot igralec in kot trener, v Real Madrid pa je to uspelo njemu in Miguelu Muñozu. Zidane je zapustil klop belega baleta po 149. tekmah kot trener Real Madrida, pri čemer je zabeležil 104 zmage, z  zadnjo je osvojil “Decimotercero” (13 naslov Lige prvakov, op. p.). Hvala, Zizou.