X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Poslovilno pismo Cristiana Ronalda

Leta v Real Madridu in v mestu so bila bržkone najsrečnejša v mojem življenju.

Do kluba in mesta čutim neizmerno hvaležnost. Lahko se samo zahvalim za vso ljubezen in pripadnost, ki sem jo prejemal.

Vendar, verjamem, da je prišel čas, da začnem novo poglavje v svojem življenju, in zato sem klub zaprosil za prestop. Tako sem čutil in prosim vse, še posebej navijače, naj me prosim razumejo.

To je bilo nadvse čudovitih 9 let. To je bilo 9 edinstvenih let. Zame je to bilo razburljivo obdobje, natrpano s premisleki, pa tudi težko, saj Real Madrid zahteva največ od posameznika, toda vem, da nikoli ne bom mogel pozabiti, da sem tukaj užival v nogometu na edinstven način.

Tako na igrišču kot v garderobi sem imel fantastične soigralce, čutil sem neverjetno toplino navijačev in skupaj smo osvojili tri zaporedne naslove Lige prvakov in štiri naslove v petih letih. In poleg tega sem na individualni ravni zadovoljen, da mi je uspelo osvojiti štiri zlate žoge in tri zlate kopačke. Vse tekom mojega obdobja v tem neizmernem in neverjetnem klubu.

Real Madrid je osvojil moje srce, in srca moje družine, zato si bolj kot kdaj koli želim reči hvala: hvala klubu, hvala predsedniku, hvala članom uprave, hvala mojim soigralcem, vsem članom strokovnega štaba, zdravnikom in vsem neverjetnim delavcem, ki skrbijo, da vse funkcionira in ki skrbijo, za vsak najmanjši detajl.

Še enkrat več neskončna hvala našim navijačem in hvala španskemu nogometu. Tekom teh devetih strastnih let sem pred seboj imel izjemne nogometaše. Spoštovanje in priznanje gre vsem njim.

Veliko sem premišljeval in vem, da je prišel trenutek za novo poglavje v življenju. Odhajam, toda ta dres, ta grb in Santiago Bernabeu bo vedno del mene, kjer koli že bom.

Hvala vsem in seveda, kot sem rekel že prvič na našem stadionu pred devetimi leti: Hala Madrid!