X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

URADNO OBVESTILO: Odhaja Cristiano Ronaldo

Real Madrid C. F. sporoča, da smo se v skladu z željami in zahtevami, ki jih je izrazil Cristiano Ronaldo, dogovorili za njegov prestop v Juventus F. C.

Ob tem želimo izraziti hvaležnost igralcu, ki je pri nas postal najboljši na svetu in se v zgodovino kluba zapisal kot eden izmed najboljših vseh časov v zgodovini našega kluba in svetovnega nogometa.

Ob naslovih in golih, ki jih je pri nas dosegel, je bil Cristiano Ronaldo v teh letih tudi primer vzornega, predanega in delovnega športnika.

Postal je tudi najboljši strelec v zgodovini Real Madrida s 451 goli na 438 tekmah. Skupaj smo osvojili kar 16 lovorik, med drugim tudi štiri evropske naslove, 3 zaporedoma in 4 naslove Lige prvakov v 5 sezonah. Na individualni ravni je v dresu Real Madrida med drugimi nagradami osvojil 4 zlate žoge, 2 nagradi FIFA The Best in 3 nagrade zlata kopačka.

Za Real Madrid bo Cristiano Ronaldo vedno eden največjih ikon in izjemna referenca za naslednje rodove, ki prihajajo za njim.

Real Madrid bo vedno tvoj dom.

Hvala za vse Cristiano Ronaldo!