X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casemiro edini z več kot 5000 odigranimi minutami

Po njegovem sodelovanju na svetovnem prvenstvu v Rusiji je postalo jasno, da je bil Casemiro edini član ekipe Real Madrid, ki je v zadnji sezoni odigral več kot 5000 minut. Vezist je začel štiri tekme brazilske izbrane vrste v Rusiji v prvi postavi in končal sezono 2017/18 z 61. nastopi, vključno s tistimi, ki jih je zbral v dresu Real Madrida in v reprezentanci. Na lestvici igralcev z največ odigranimi minutami se je Casemiru (5056 minut) najbolj približal vratar Keylor Navas (4894 minut).

Brazilec je imel ključnih vlog v uspešni sezoni Real Madrida v kateri je dosegel tudi sedem golov ter s tem imel najboljši strelsko sezono. Prav tako je imel dobro sezono z brazilsko izbrano vrsto, kjer je na vseh 13. tekmah začel v prvi postavi, pri tem pa je brazilska izbrana vrsta ostala nepremagana. S temi 61 odigranimi tekmami je Casemiro popravil svoj rekord v številu odigranih tekmah, potem ko je v prejšnji sezoni igral na 46. tekmah.